Kurs

Konflikthåndtering psykodrama Moreno Instituttet

MI-fagseminar / videreutdanning, 5-6 februar 2018, Oslo

Fagseminar / videreutdanning 2018 – Moreno Instituttet

 

KONFLIKTHÅNDTERING OG DIALOG

Hvordan bruke Moreniansk aksjonsmetodikk og filosofi som metode for dialog og konflikthåndtering?

5 – 6 februar 2018

Moreno Instituttet inviterer til etterutdanningskurs for Psykodramatikere. Fagseminaret er åpent for alle som har en leder-, C.P.- eller T.E.P utdanning fra institutter tilknyttet FEPTO eller Nordic Board of Examiners. Psykoterapeuter utdannet fra institutter tilknyttet NFP kan søke om å delta.

Fagseminaret går over to dager. Temaet for seminarene er konflikthåndtering og dialog. Relevante teorier og modeller blir presentert. Arbeidsformen vil være en blanding av forelesninger, drøftinger og casearbeid i storgruppe og praktisk arbeid i mindre grupper. MI åpner for muligheten med et todagers oppfølgingsseminar på et senere tidspunkt om deltakerne er interessert i det.

Praktiske opplysninger.

  • Datoer: 5 og 6 februar 2018 (mandag og tirsdag).
  • Tidspunkt: Fra klokken 09:00 til 17:00
  • Pris: Kroner 2.900,-
  • Sted: Sentralt i Oslo. Sted vil bli bestemt når antall deltakere er avklart.
  • PFO: Deltakelse to dager gir 14 PFO timer (Profesjonell faglig oppdatering).
  • Påmelding: Send e-post til Moreno Instituttet
  • Frist for påmelding: 15 Januar.
  • Seminaret ledes av Eduardo Verdú i samarbeid med Zena Geard.

Konflikthåndtering-MI-Eduardo-Verdu-fagseminar
Eduardo Verdú er utdannet T.E.P. og Familieterapeut MSc., og er faglig leder for Moreno Instituttet. Han underviser og veileder psykodrama i Norge så vel som i hele Europa, hvor han også er en forespurt workshopholder og har holdt utallige workshops i mer enn 20 år. For tiden introduserer han Moreno og hans metode for det Ukrainske næringsliv. I Ukraina er han også involvert i det frivillige arbeidet med traumatiserte soldater. Eduardo representerer Moreno instituttet i Nordic Board of Examiners og FEPTO (Federation of European Psychodrama Training Organisation). Han er tidligere president i FEPTO.

Fagsamlinger ved Moreno Instituttet.

Ved å tilby samfunnsrelevante fagsamlinger ønsker MI å bidra til å styrke vårt eget fagfelt og relevans. MI ønsker at disse fagsamlingene bidrar til profesjonell faglig oppdatering som oppleves faglig relevante og interessante for psykodramatikere og andre psykoterapeuter utdannet innen beslektede retninger. MI ønsker også å bidra til å bygge et levende og aktivt fagmiljø for alle som driver med psykodrama, sosiometri og gruppepsykoterapi.

Denne fagsamlingen vil gi økt kunnskap, og konkrete verktøy, som hver og en av oss kan bruke, for å bidra til dialog, og bevegelse, både på individplan, og samfunnsplan, i en verden med økt polarisering og konflikt.

Vi håper mange benytter anledningen til å delta for faglig og sosialt påfyll!

Velkommen !